Ne gasiti si pe FACEBOOK, la adresa: http://ro-ro.facebook.com/Scoala309

Blogul clasei I B: http://clasapregatitoareb.blogspot.ro/

Pagina clasei pregatitoare B: https://www.facebook.com/clasabuburuzelor309/

Francofonii Scolii 309: http://lejeunefrancophone.wordpress.com  


Unitatea noastra de invatamant si-a inceput activitatea in anul 1986 la adresa actuala: strada Moinesti Nr. 9, sector 6.

Scoala este dotata cu sali de clasa spatioase, cu mobilier modern; biblioteca cu peste 10.000 volume unde copiii isi pot cauta si citi in liniste cartile preferate; laborator de informatica utilat cu calculatoare performante conectate la Internet, cu aparatura moderna audio-video unde sunt sustinute lectii interactive in AeL dar si cu ajutorul videoproiectorului. Acest laborator se poate considera un centru de informare, elevii avand acces la Internet, imprimanta, scanner.

Scoala dispune de un semiinternat pentru clasele I-IV, fara plata, unde elevii isi pregatesc temele pentru a doua zi sub indrumarea unui pedagog. Aici copiii beneficiaza si de un videoproiector, putand astfel viziona diferite filme de desene animate, documentare etc.

Cadrele didactice ale unitatii noastre de invatamant sunt foarte bine pregatite (master, grad didactic I, diverse cursuri de formare profesionala) si cu experienta.

 

    VIZIUNEA  SCOLII

    Scoala nr. 309 isi propune ca printr-o imbinare echilibrata a traditiei cu inovatia si continuitatea consecvent ascendenta, sa formeze la elevi o personalitate armonioasa, autonoma si creativa care sa permita integrarea socio-culturala si profesionala deplina a  acestora intr-o lume dinamica, supusa unor transformari continue.

   Viziunea  scolii deriva din idealul educational de formare a personalitatii omului de maine si consta in asigurarea pregatirii optime a elevilor pentru invatamantul liceal sau SAM , precum si insusirea de catre  elevi a sistemului valorilor culturale, morale si etice, necesare unei raportari eficiente la cerintele unei societati in permanenta schimbare.

   Scoala noastra va forma un absolvent autonom, responsabil, in masura sa decida asupra propriilor trasee de dezvoltare profesionala.

   MISIUNEA SCOLII

   Misiunea noastra este de a asigura dezvoltarea  fiecarui elev la potentialul sau maxim, prin adoptarea  strategiilor de personalizare a procesului instructiv-educativ menite sa sustina egalitatea de sanse prin educatie.