Ne gasiti si pe FACEBOOK sau pe YOUTUBE

Pagini ale claselor

Clasa I B

    Unitatea noastra de invatamant si-a inceput activitatea in anul 1986 la adresa actuala: strada Moinesti Nr. 9, sector 6.

    Scoala este dotata cu sali de clasa spatioase, cu mobilier modern; biblioteca cu peste 10.000 volume unde copiii isi pot cauta si citi in liniste cartile preferate; laborator de informatica utilat cu calculatoare performante conectate la Internet, cu aparatura moderna audio-video unde sunt sustinute lectii interactive utilizand softuri educationale/ internetul. Acest laborator se poate considera un centru de informare, elevii avand acces la Internet,  imprimanta, scanner.

    Scoala dispune de un semiinternat pentru clasele I-IV, fara plata, unde elevii isi pregatesc temele pentru a doua zi sub indrumarea unui pedagog. Aici copiii beneficiaza si de un videoproiector, putand astfel viziona diferite filme de desene animate, documentare etc.

    Cadrele didactice ale unitatii noastre de invatamant sunt foarte bine pregatite (master, grad didactic I, diverse cursuri de formare profesionala) si cu experienta.

VIZIUNEA  SCOLII

Viziunea noastră este de a oferi elevilor posibilitatea să dobândească, să demonstreze, să prezinte și să valorifice cunoștințele și abilitățile care îi vor sprijini, pe tot parcursul vieții, să participe și să contribuie la lumea globală și să practice valorile de bază ale școlii:

Respect

Incluziune

Toleranță

Modernizare

  MISIUNEA SCOLII

Școala noastră dă putere tuturor elevilor să îmbrățișeze învățarea, să își atingă cel mai înalt potențial și să-și construiască bunăstarea emoțională, socială și fizică.

     Credem că educația ar trebui să aibă loc într-un mediu pe deplin incluziv, cu șanse egale pentru toți și că toți copiii ar trebui să învețe să prețuiască diferențele. Școala noastră se străduiește să fie în centrul comunității locale, cu legături pozitive și eficiente cu comunitățile mai largi și globale.

Adresa temporara (pe perioada reabilitarii, începând cu data de 24 iulie 2023):

Intr. Hanul Ancuței nr. 12, sector 6

(vezi imaginea mai jos) 

Tel: 0314190747

e-mail: scoala_generala_nr309@yahoo.com

Pagina de Facebook    

Scoala functioneaza in doua   schimburi: